30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Aonijie Moderate12 Løpesekk - Lilla

  • 1 099,-

Produktet finnes dessverre ikke på lager akkurat nå, men vi får ukentlig inn nye varer. Ta kontakt på [email protected] med hva du ønsker å bestille, så kommer vi tilbake til deg med ca. tidspunkt for når vi får det inn. 

Artikkelnummer: 116

Nøye utformet løpevest fra Aonijie for lengre løp som krever effektiv tilgang til det man trenger uten å stoppe opp. Sekken har en komfortabel konstruksjon som omslutter kroppen, sikrer god ventilasjon og sørger for at kroppen puster underveis. Den har i tillegg stor kapasitet med plass til opptil 12 L, uten å gå på kompromiss med prestasjonsegenskapene. 

Sekken omslutter kroppen ved hjelp av Duraflex klikksystem, og kan justeres både i høyde og i bredde. I tillegg er den utstyrt med elastiske stropper rundt oppakningsdelen som ved innstramming låser sekken tett til kroppen. Den sitter komfortabelt og er utviklet for å ikke gnage under bevegelse. 

Sekken består av slitesterkt CORTURA® stoff, som er er ultralett, vannresistent og motstandsdyktig mot rifter. Innerlaget består av myk og komfortabel netting-mesh. Den er i tillegg utstyrt med sterke YKK-sertifiserte glidelåser, slik at du  sikkert og enkelt kan åpne og lukke lommene.

Sekken kan bære med seg av blant annet løpestaver, ekstra tøy, smartelefon og andre smågjenstander. Den har i tillegg overlevelsesfløyte og egen lomme med klips for sikring av for eksempel nøkler. Trykket på sekkens bakside er av refleks, for å sikre deg god synlighet på løpeturer i mørke omgivelser.  

På ryggen er det en egen lomme med plass til drikkeblære på 1,5L. Den har og to brystlommer med plass til softflask a 500ml (følger med), som kan "låses" fast ved hjelp av elastiske tropper.

Vekt:
Ca. 190g

Materiale:
Polyester, nylon, spandex

Størrelsesguide: (Måles rundt brystet)
S/M: 78-90cm

M/L: 90-102cm
L/XL: 102-115cm

Løpesekk loepesekk løpesek drikesekk drikesek drikkesek løpevest drikkevest drikevest