30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Bytte, Retur & Reklamasjon


30 dagers åpent kjøp!

Enten du ønsker å bytte størrelse/modell, eller rett og slett bare angrer på kjøpet!


Bytte 

1. Legg inn en ny bestilling i nettbutikken på den varen du ønsker å bytte til, og betal denne som normalt.

2. Pakk varen du ønsker å bytte i samme emballasje den kom i, eller i annen egnet emballasje. Fest returetiketten godt synlig utenpå pakken. Dersom du mangler returetikett, send oss en mail så får du den tilsendt.

3. Lever pakken på ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Ta vare på kvitteringen for forsendelsen.

4. Det koster 99kr å benytte seg av returetiketten ved bytte. Dette trekkes fra beløpet som refunderes.

5. Har du valgt Klarna som betalingsløsning vil de endre din faktura. Har du allerede betalt for varen du ønsker å returnere vil du få pengene refundert så fort vi har behandlet din retur. Vi forsøker å gjøre dette så rask som mulig, og innen 3 uker. Det er uansett viktig at du betaler fakturaen innen betalingsfristen, for å unngå purregebyr.

6. Dersom du har handlet en vare på kampanje eller til rabattert pris i første omgang og ønsker å bytte størrelse, så legger du inn en ny bestilling som nevnt over, og sender i tillegg en e-post til: [email protected]. Vi legger da inn samme pris på din nye bestilling i riktig størrelse. Gjelder kun bytte av størrelse, ikke farge/modell.

7. Ved bytte så må varen/e returneres i original emballasje, og være i samme tilstand du mottok den i. Det vil si i original emballasje, med eventuelle merkelapper på, uten lukt, merker eller pels fra husdyr. Varer som er avhengig av størrelse kan prøves på, men må ikke testes/brukes utover det. Sko skal kunne prøves på inne, gjerne på teppe. Sportsernæring og produkter fra Taidoc som er åpnet, samt varer med brutt hygiene-forsegling (drikketut, ol.) kan ikke byttes.


Retur

1. Pakk varen du ønsker å returnere i samme emballasje den kom i, eller i annen egnet emballasje. Fest returetiketten godt synlig utenpå pakken. Dersom du mangler returetikett, send oss en mail så får du den tilsendt.

2. Lever pakken på ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Ta vare på kvitteringen for forsendelsen.

3. Det koster 99kr å benytte seg av returetiketten ved bytte. Dette trekkes fra beløpet som refunderes.

4. Har du valgt Klarna som betalingsløsning vil de endre din faktura. Har du allerede betalt for varen du ønsker å returnere vil du få pengene refundert så fort vi har behandlet din retur. Vi forsøker å gjøre dette så rask som mulig, og innen 3 uker. Det er uansett viktig at du betaler fakturaen innen betalingsfristen, for å unngå purregebyr.

5. Ved retur så må varen/e returneres i original emballasje, og være i samme tilstand du mottok den i. Det vil si i original emballasje, med eventuelle merkelapper på, uten lukt, merker eller pels fra husdyr. Varer som er avhengig av størrelse kan prøves på, men må ikke testes/brukes utover det. Sko skal kunne prøves på inne, gjerne på teppe. Sportsernæring og produkter fra Taidoc som er åpnet, samt varer med brutt hygiene-forsegling (drikketut, ol.) kan ikke byttes.


Reklamasjon

1. Ved reklamasjon, send en mail til [email protected]. I emnefeltet skriver du "Reklamasjon", etterfulgt av ordrenummer. Legg ved beskrivelse og bilder av skaden/mangelen.

2. Når du har fått svar fra oss, pakk varen du ønsker å reklamere på i samme emballasje den kom i, eller i annen egnet emballasje. Fest returetiketten godt synlig utenpå pakken.

3. Lever pakken på ditt nærmeste postkontor/post i butikk. Ta vare på kvitteringen for forsendelsen. 

4. Vi undersøker varen så fort vi mottar den, og dekker fraktkostnaden ved reklamasjon. Viser det seg at det ikke er noe feil med varen må du selv dekke fraktkostnadene.

5. Har du valgt Klarna som betalingsløsning vil de endre din faktura. Har du allerede betalt for varen du ønsker å reklamere på vil du få pengene refundert så fort vi har behandlet din retur. Vi forsøker å gjøre dette så rask som mulig, og innen 3 uker. Det er uansett viktig at du betaler fakturaen innen betalingsfristen, for å unngå purregebyr.