30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Aonijie Ultra12 Løpesekk

  • 1 199,-

På lager
Artikkelnummer: C9108

Aonijie Ultra er en lett løpe-/drikkesekk med 12L kapasitet og gode justeringsmuligheter. Sekken er svært lett og sitter behagelig på kroppen, og snittene er designet for å unngå at den gnager. Den er fleksibel og har et tettsittende design som passer til ulike formål. Sekken låses enkelt til kroppen ved hjelp av Duraflex klikksystem, og kan justeres både i høyde og i bredde. Det fleksible stroppesystemet på sekkens bakdel gir bedre stabilitet og gir mulighet for ulike oppakninger. 

Sekken er godt egnet for ultraløp og rommer utstyret som kreves å ha med seg. 

Sekken har et flerlag-design som gir et slitevennlig og holdbart produkt: Ytterlaget er lett og elastisk. Mellomlaget er laget av CORTURA® stoff, og er ultralett, vannresistent og motstandsdyktig mot rifter. Innerlaget består av myk og komfortabel mesh, som både puster, transporterer svette bort fra kroppen og er hurtigtørkende. 

Sekken har flere praktiske lommer og stropper, for oppbevaring av blant annet løpestaver, ekstra tøy, smartelefon og andre smågjenstander. Den har i tillegg overlevelsesfløyte og egen lomme med klips for påheng av for eksempel nøkler. 

På ryggen er det en egen lomme med plass til drikkeblære på opptil 2L. Den har og to brystlommer med plass til softflaske a 500ml (følger med).

Størrelsesguide: (Måles rundt brystet)
S/M: 78-90cm
M/L: 90-102cm
L/XL: 102-115cm

Materiale:
Polyester, nylon, spandex

Løpesekk loepesekk løpesek drikesekk drikesek drikkesek løpevest drikkevest drikevest