30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Personvern

Levi & Weis AS, gjennom o2eksperten.no sin virksomhet vil behandle personopplysninger. Vi beskytter ditt personlige personvern og samler ikke inn mer informasjon enn nødvendig for å behandle bestillingen din. Vi vil aldri selge eller avsløre informasjonen din til tredjepart uten juridisk grunnlag. O2eksperten.no er ansvarlig for behandlingen av personopplysninger som du har gitt oss som kunde. Din personlige informasjon blir behandlet av oss for å kunne håndtere bestillingen din, samt de gangene du har ønsket nyhetsbrev eller kampanjetilbud og for å kunne tilpasse markedsføringen til dine individuelle behov.

O2eksperten.no er også på Instagram. Dersom du selv velger å følge siden, like, kommentere eller dele informasjon der, har Instagram egne regler for personvern som er gjeldende. Vi vil også kunne motta personopplysninger om deg i slike tilfeller, også dersom du tar kontakt med oss gjennom Instagram. Dette fordi vi har en berettiget interesse i å promotere og selge produkter på o2eksperten.no. Vi er da, sammen med Instagram, behandlingsansvarlige for dine personopplysninger.

Definisjon 
Definisjonen av «personopplysninger» er all informasjon som kan identifiseres mot en fysisk person. 

Hvilken informasjon lagrer vi?
For å håndtere bestillingen din og svare på spørsmål relatert til bestillingen din lagrer vi for- og etternavn, adresse, telefonnummer, e-postadresse, IP-adresse og kjøpshistorikk. Din informasjon lagres så lenge vi har et juridisk grunnlag for å behandle informasjonen din, f.eks. for å oppfylle avtalen mellom oss eller for å overholde en juridisk plikt i henhold til f.eks. regnskapsloven.

Rettslig grunnlag
I forbindelse med kjøp blir din personlige informasjon behandlet for å fullføre avtalen med deg. Markedsføring, kampanjer og lignende utsendelser gjøres med ditt samtykke. 

Betalingsleverandør
Når du kjøper, deles informasjon med betalingsleverandøren vår. Det som er lagret er fornavn, etternavn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Informasjonen lagres for å gjennomføre kjøpet og for å beskytte partene mot svindel. Betalingsleverandører vi bruker er: Nets (Visa, Mastercard, Vipps), Klarna og PayPal. Dersom du velger Klarna som betalingsmetode har de egne retningslinjer for behandling av personopplysninger. Se Klarna.no eller trykk her

Kortnummer lagres ikke hos oss, og alle korttransaksjoner og eventuell utsatt betaling/finansiering skjer eksternt hos nevnte autoriserte leverandører av betalingstjenester.

Leveringsselskap
For å levere dine bestillinger og fullføre avtalen vår, må vi dele spesifikk informasjon med leveranseselskap. Det som deles med leveringsselskap er fornavn, etternavn og adresseinformasjon. E-postadresse og/eller mobilnummer kan også deles for varsling.
Leveranseselskapene vi jobber med er Shiopmondo og Posten/Bring.

Nyhetsbrev
Hvis du har valgt å abonnere på vårt nyhetsbrev vil fornavn, etternavn og e-postadresse bli delt med vår nyhetsbrevleverandør. Dette for å holde deg oppdatert med informasjon og tilbud i markedsføringsøyemed.
Vi bruker MailChimp for å sende ut nyhetsbrev. 

Innsynsretten
Du har rett til å motta utdrag av all informasjon som er tilgjengelig om deg hos oss. Utdrag leveres elektronisk i lesbart format.

Rett til rettelse 
Du har rett til å be oss oppdatere feilaktig informasjon eller komplettere mangelfull informasjon.

Retten til å bli glemt 
Du kan når som helst be om sletting av din personinformasjon.
Det er få unntak fra denne retten til å bli slettet, f.eks. om det må beholdes for at vi skal oppfylle en juridisk forpliktelse (i henhold til regnskapsloven).

Ansvarlig for databeskyttelse
Levi & Weis AS, gjennom O2eksperten.no er ansvarlig for lagring og behandling av personopplysninger i nettbutikken og sørger for at reglene blir fulgt. 

Hvordan vi beskytter din personlige informasjon
Vi bruker industristandarder som SSL/TLS og enveis hash-algoritmer for å lagre, behandle og kommunisere sensitiv informasjon som personopplysninger og passord på en sikker måte.

Vi bruker en svensk plattform, Quickbutik, som drives av Quickbutik AB med base i Helsingborg.