30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Aonijie Daypack30 Løpesekk - Militærgrønn

  • 1 899,-
På lager
Artikkelnummer: C9111-016

Aonijie Daypack XL er en løpesekk med god støtte i ryggen og hoftebelte for ekstra stabilitet. Dette er sekken for deg som ønsker å bære med deg de litt tyngre gjenstandene, på de lengre turene. Her har man oppbevaringsmuligheter på hele 30L. 

Sekken har et stort hovedrom som forsegles ved å rulle sammen toppen av sekken og deretter feste sidene med sterke klips fra Duraflex®. På samme måte som en "drybag". Ytterst har sekken en praktisk glidelåslomme og en kenguru-lomme. På siden er det stropper til feste av løpestaver. Foran på skulderstroppene er det plass til to softlasker a 500ml (følger med), egen mobillomme (plass til 6,8". iPhone 13 er 6,1") og små lommer til annen oppbevaring. 

Ryggplaten er dynamisk formet etter ryggens naturlige kurver. Den er utformet med kanaler og hull, for å effektivt transporterer fukt og varme vekk fra ryggen. 

Sekken har flere gode justeringsmuligheter, blant annet har den et tre-punkts-feste mellom lasterommet og skulderstroppene. Alle reimer som fester sekken godt og tett inntil kroppen er utstyrt med Duraflex® sitt klikksystem. Sekkens hovedrom er laget i slitesterkt Dyneema® stoff, for å beskytte dine dyrebare eiendeler. I tillegg består sekken av pustende mesh som er med på gjøre løpsopplevelsen komplett.

Størrelsesguide: (Måles rundt brystet)
One-size: 76-118cm

Vekt:
Ca. 580g

Materiale:
Nylon, polyester, spandex


Løpesekk loepesekk løpesek drikesekk drikesek drikkesek løpevest drikkevest drikevest