30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Aonijie Daypack20 Løpesekk - Sort

  • 1 599,-
På lager
Artikkelnummer: C9110-001

Aonijie Daypack er en løpesekk med god støtte i ryggen og rundt hoftene. Dette er sekken for deg som ønsker å bære med deg de litt tyngre gjenstandene, for en eksempel en PC og skift på vei til jobb. Her har man oppbevaringsmuligheter på hele 20L. 

Sekken har et stort hovedrom som enkelt åpnes og lukkes ved hjelp av slitesterke YKK-glidelåser. YKK leverer også resterende glidelåser rundt om på sekken. Inn mot ryggen er det et eget rom med plass til vannblære. Ytterst har sekken en kenguru-lomme, som i tillegg til ekstra oppbevaring fungerer som en innstramning av hele sekken. På siden er det stropper til feste av løpestaver, samt glidelåslommer for oppbevaring av alt av småartikler. Foran på skulderstroppene er det plass til to softlasker a 500ml (følger med), egen mobillomme (plass til 6,8". iPhone 13 er 6,1") og små lommer til annen oppbevaring. 

Ryggplaten er dynamisk formet etter ryggens naturlige kurver. Den er utformet med kanaler og hull, for å effektivt transporterer fukt og varme vekk fra ryggen. 

Sekken har flere gode justeringsmuligheter, blant annet har den et tre-punkts-feste mellom lasterommet og skulderstroppene. Alle reimer som fester sekken godt og tett inntil kroppen er utstyrt med Duraflex® sitt klikksystem. Sekkens hovedrom er laget i slitesterkt Dyneema® stoff, for å beskytte dine dyrebare eiendeler. I tillegg består sekken av pustende mesh som er med på gjøre løpsopplevelsen komplett.

Størrelsesguide: (Måles rundt brystet)
One-size: 76-118cm

Materiale:
Nylon, polyester, spandex


Løpesekk loepesekk løpesek drikesekk drikesek drikkesek løpevest drikkevest drikevest