30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Aonijie Windrunner10 rosa - 2x500ml

  • 1 399,-

Produktet finnes dessverre ikke på lager akkurat nå, men vi får ukentlig inn nye varer. Ta kontakt på [email protected] med hva du ønsker å bestille, så kommer vi tilbake til deg med ca. tidspunkt for når vi får det inn. 

Artikkelnummer: 119

Aonijie Windrunner er med sine 180g en svært lett sekk, med hele 10L kapasitet. Den har gode justeringsmuligheter, både rundt livet og rundt selve oppakningen. Sekken har gode snitt for å forhindre at sekken gnager og er utviklet for å gi en komfortabel løpsfølelse. Sekken låses enkelt til kroppen ved hjelp av Duraflex klikksystem, og kan justeres både i høyde og i bredde. 

Sekken består av slitesterkt CORTURA® stoff, som er ultralett, vannresistent og motstandsdyktig mot rifter. Innerlaget består av myk og komfortabel mesh, som både puster, transporterer svette bort fra kroppen og er hurtigtørkende. Den er i tillegg utstyrt med sterke YKK-sertifiserte glidelåser, slik at du  sikkert og enkelt kan åpne og lukke lommene.

Sekken har flere praktiske lommer og stropper, for oppbevaring av blant annet løpestaver, ekstra tøy, smartelefon og andre smågjenstander. Den har i tillegg overlevelsesfløyte og en skjult lomme for verdisaker. På baksiden har sekken en praktisk kengurulomme, for oppbevaring ekstra jakke eller lignende

På ryggen er det en egen lomme med plass til drikkeblære på 1,5L. Den har og to brystlommer med plass til softflask a 500ml.

Størrelsesguide: (Måles rundt brystet)
S/M: 72-96cm
M/L: 94-108cm
L/XL: 106-120cm

Materiale:
Polyester, nylon, spandex

Løpesekk loepesekk løpesek drikesekk drikesek drikkesek løpevest drikkevest drikevest