30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Xtep 160X 3.0 D

  • 2 599,-

Produktet finnes dessverre ikke på lager akkurat nå, men vi får ukentlig inn nye varer. Ta kontakt på [email protected] med hva du ønsker å bestille, så kommer vi tilbake til deg med ca. tidspunkt for når vi får det inn. 

Artikkelnummer: 242

Xtep 160X 3.0 er en profesjonell løpesko som er laget for å oppfylle høye krav. Skoen har en innovativ karbonplate som gir styrke og fart til hvert skritt. Den tykkere sålen og tynne overdelen gir ekstra støtte og stabilitet, samtidig som skoen er lett og behagelig å bruke.

Yttersålen er laget i slitesterkt CPU-materiale og med en 160X-tekstur gir den en ekstra sklisikker overflate. Dette gir god stabilitet og godt grep, selv på svært sleip underlag. Overdelen er strømlinjeformet designet ved hjelp av spesielt tilpasset og tøft materiale. Dette gir en sko som er pustende og behagelig å bruke. Skoen har også en tykkere skumpolstring i helkappen, som gir god komfort og stabilitet til ankelen.

Karbonplaten i skoen har en bred form med kanter, som reduserer belastningen på fotmuskulaturen, styrker frasparket og øker løpshastigheten og -distansen. 

Xtep 160X 3.0 er den perfekte skoen for profesjonelle og ambisiøse løpere som ønsker å forbedre sine resultater. Med sin innovative karbonplate, slitesterke yttersåle og komfortable design, gir denne skoen enestående støtte og hjelper deg med å oppnå dine mål.

Spesifikasjoner:
Varemerke: Xtep
Modell: 160X 3.0
Farge: White/red
Vekt: 211g (str. 42)
Dropp: 8mm (22mm-30mm)


 
Empowering Every Step

Xtep er en ledende skoprodusent dedikert til å utvikle idrettsutøvere og -entusiaster over hele verden. Med innovativt design, avansert teknologi og et fokus på høy kvalitet, tilbyr Xtep et utvalg prestasjonsorienterte sko som forbedrer ytelsen, gir enestående komfort og inspirerer enkeltpersoner til å nå nye høyder i sin idrettsgren.