30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

NNormal Tomir Sko - Grå

  • 2 049,-
  • 1 496,-

På lager
Artikkelnummer: 289

Every runner, every level; dureble comfort.

Tomir er laget med tanke på holdbarhet, ytelse og stil. Funker til alt fra fjelløpinng til fjelltur, grusveier og tekninsk terreng.

For at hver og en av oss skal kunne etterlate oss et mindre klimaavtrykk, er vi nødt til å kutte i forbruk og kjøpe færre ting. Det er derfor vi har laget Tomir, slik at du kan kjøpe en sko som du bruker til alle dine utendørsaktiviteter. Med Tomir er du garantert komfort, ekstremt bra grep og "next-level" demping. Uavhengig av aktivitet, Tomir vil være med deg!

 "Vi har lagt så mye i designprosessen i Tomir for å være sikre på å lage en sko som virkelig kan brukes til alt. Jeg elsker hvor robust den føles. Slitesterk og tøff, med en perfekt passform. Og grepet er ekstremt! Jeg kan bruke denne mer eller mindre uansett terreng."
- Kilian Jornet

Fakta:
Vekt: 240g (EU42/UK8)
Drop: 8mm
Såle hæl/forfot (mm): 31/23

Teknologi:
- VIBRAM® Megagrip - Tomirs Megagrip såle er laget for grus, gress, sand, røtter og steiner. Med sine 5mm knotter, spesielt utviklet for Tomir vil du alltid føle deg trygg!
- VIBRAM® Litebase - Yttersåle i VIBRAM® Litebase gir en drastisk vektreduksjon på 30% på yttersålen ved at tykkelsen er redusert med 50%. Tomir har heldekkende VIBRAM®-såle og 5mm knotter i en svært slitesterk gummiblanding, fordi det er bedre for planeten at du bytter sko skjeldnere.
- Slitesterk overdel - Overdelen er laget i en unik blanding av monofilament polyester og TPE. Dette gjør at den tåler svært stor mekanisk belastning. Overdelen er dessuten sydd fast til mellomsålen som gjør skoen mer slitesterk, mer reparerbar, og man kan bruke mindre lim i produksjoenen. Asymmetrinsk snøring gir økt støtte og reduserer trykkpunkter.
- EVA mellomsåle - Mellomsålen i EVA gir lav vekt, overlegen demping og god energiretur. Med "stack height" på 31/23mm og 8mm drop skal Tomir gi deg det du trenger enten du skal sette rekorder eller trene lett.

Forpliktelse og opprinnelse: 
- Laget i Kina av Fulgent
- Såle i 100% gummi
- Overdel i 50% TPE, 22% polyester, 28% nylon

- Les mer om Nnormal sin forpliktelse til en bærekraftig utvikling her

løpesko, lopesko, terreng, fjell, vibram, knaster