30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

STRYD Next Gen DUO

  • 5 948,-

Produktet finnes dessverre ikke på lager akkurat nå, men vi får ukentlig inn nye varer. Ta kontakt på [email protected] med hva du ønsker å bestille, så kommer vi tilbake til deg med ca. tidspunkt for når vi får det inn. 

Artikkelnummer: PE932-DUO

Stryd er en fantastisk gadget for løpere. Den måler energi (Watt) du bruker gjennom løpingen og gir deg den i sanntid på treningsklokker som Coros, Garmin, Polar og Suunto samt smarttelefonen din. Stryd tar vind, bakker og andre forhold med i betraktning og hjelper deg å holde riktig tempo i forhold til energien du ønsker å bruke til ethvert tidspunkt.

Stryd er enkelt å bruke, da det bare er å feste den til lissene på skoen, og den kan kobles til andre enheter via Ant+ eller Bluetooth.

I dette settet får du alt du trenger; STRYD, lader og 2 fotklips.

Noen av neste generasjons nye funksjoner er følgende:

  • Opptil 5 ganger forbedret kraftrespons i forhold til forrige generasjon Stryd.
  • Impact Loading Rate hjelper deg å spore stress i kroppen for å gi veiledning i forhold til restitusjon og raskt komme deg tilbake og opprettholde ytelsen.
  • Nye profiler og tilpasset visning på klokken og konfigurasjonen av Stryd-poden for å samle dataene og rapportere dem til deg på den mest optimale måten.
  • Stryd Next Gen fanger opp sprintdata med høy kvalitet og forteller deg hvordan disse dataene informerer om din generelle løpeevne.
  • Stryd gir 2 års full garanti på Next Gen


Kom deg etter skade, overvåk tretthet, visualiser ytelse, spor fottøystøt og mer.
Stryd Duo, en dobbeltsidig løpekraftmåler som leverer den nye Stryd Footpath og nye Stryd Duo venstre-høyre løpebalansemålinger med Stryds ledende nøyaktighet for å gi løpere dypere innsikt i løpingen enn noen gang før.

Stryd Footpath og det nye Stryd Footpath-visualiseringsverktøyet tilbyr høyoppløselig 3D-bilateral bevegelsessporing for hvert eneste løp for å hjelpe løpere med å trende og analysere løpingen på tvers av alle løpeforhold, innendørs og utendørs, under trening og løp, og hjelpe dem å komme seg etter skader , overvåk tretthetsnivåer og ytelse, se virkningen av øvelser, og forstå mer om fottøyvalgene deres.

Disse utrolige nye verktøyene lover å hjelpe Stryders med å oppnå løpemålene sine raskere, ta treningsbeslutninger med mer selvtillit og visualisere, forstå og informere løpefremgang på nye og kraftige måter som aldri har vært sett før.

Hva er annerledes med Stryd Duo?
Stryd Duo er et dobbeltsidig motion system og wattmåler, sammensatt av to Next Gen Stryd-wattmålere som kobles trådløst sammen og jobber sammen for å måle høyoppløselige bilaterale løpebevegelser og rapportere sanntidsbalansemålinger.

Løpene dine fanges opp med millimeter og millisekund presisjon gjennom bruk av to Next Gen Stryd-poder, som forblir koblet trådløst gjennom hele løpeturen for å dele og analysere høyoppløselige venstre og høyre fotbevegelser, samt rapportere nye balansemålinger.

Våre avanserte bevegelsesbehandlingsalgoritmer og sanntids trådløs pod-synkroniseringsteknologi gir deg meningsfylt balanseinnsikt sekund for sekund mens du løper og utrolig informative multi-view trinnvise visualiseringer etter kjøring.

Jeg bruker allerede Next Gen Stryd, kan jeg bare legge til et sekund for å lage Stryd Duo?
Ja! Siden Stryd Duo består av to Next Gen Stryd-poder, har vi gjort det enkelt og tilgjengelig for nåværende Next Gen Stryd-brukere å enkelt og raskt lage sitt eget Stryd Duo-system, eller starte med en enkelt Stryd-pod, og legge til enda en enkelt pod på en senere peker du på å lage Duo-systemet når tiden er inne for deg.

Slik gjør du det: Legg til en ny Next Gen Stryd-pod, par de to sammen med din eksisterende Next Gen Stryd i den nye Stryd-mobilappen, og i løpet av minutter kan du begynne å løpe med din nye Stryd Duo! Har du ikke en Next Gen Stryd-pod ennå? Få Stryd Duo-systemet, som kommer med begge podene fra starten, klart til bruk.