30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

STRYD Next Gen

  • 3 448,-
På lager
Artikkelnummer: PE932

Stryd er en fantastisk gadget for løpere. Den måler energi (Watt) du bruker gjennom løpingen og gir deg den i sanntid på treningsklokker som Coros, Garmin, Polar og Suunto samt smarttelefonen din. Stryd tar vind, bakker og andre forhold med i betraktning og hjelper deg å holde riktig tempo i forhold til energien du ønsker å bruke til ethvert tidspunkt.

Stryd er enkelt å bruke, da det bare er å feste den til lissene på skoen, og den kan kobles til andre enheter via Ant+ eller Bluetooth.

I dette settet får du alt du trenger; STRYD, lader og 2 fotklips.

Noen av neste generasjons nye funksjoner er følgende:

  • Opptil 5 ganger forbedret kraftrespons i forhold til forrige generasjon Stryd.
  • Impact Loading Rate hjelper deg å spore stress i kroppen for å gi veiledning i forhold til restitusjon og raskt komme deg tilbake og opprettholde ytelsen.
  • Nye profiler og tilpasset visning på klokken og konfigurasjonen av Stryd-poden for å samle dataene og rapportere dem til deg på den mest optimale måten.
  • Stryd Next Gen fanger opp sprintdata med høy kvalitet og forteller deg hvordan disse dataene informerer om din generelle løpeevne.
  • Stryd gir 2 års full garanti på Next Gen

Hva gjør Stryd, og hvordan bruke den?
Stryd leverer kraft som et mål på innsatsen din, men hvordan bruker du den under løpeturen? Hvilken ‘watt’ bør du løpe på for forskjellige treningsøkter eller for et løp?

De første 1-2 ukene dine med Stryd bør brukes til å kjøre en rekke løp i forskjellige intensiteter sånn at enheten blir kjent med dine evner. Med Stryd er outputen bare like god som inputen du gir den. Med andre ord, hvis Stryd ikke har noen kvalitetsinnsats i forskjellige varigheter, vil den ha problemer med å antyde riktig målkraft for trening og løp.

Med de riktige dataene kan Stryd fortelle deg din kritiske kraft, og hjelpe deg med å veilede trening og løp.

Hva er kritisk kraft (CP)?
Stryd bruker de siste 90 dagene av trening for å forstå din nåværende form, og bruker disse dataene til å bestemme din kritiske kraft (Critical Power). Critical Power er terskelen der den dominerende typen tretthet kroppen din opplever endres. Dette tallet brukes til å bestemme dine optimale treningsintensiteter, men krever at du har følgende variasjon i løpet av de siste 90 dagene for en nøyaktig modell:

  1. Korte distanser sprint eller skritt med maks innsats (varighet 10-30 sekunder).
  2. Medium distanse løp med en uavbrutt varighet på 10-20 minutter ved løpsintensitet.
  3. Lange løp over en time i varighet.

Stryd vil generere CP (Critical Power) etter de første tre løpene, uavhengig av variasjonen i løpet. Hvis de tre første løpene dine er enkle løp, vil ikke CP-en din ha nøyaktigheten som trengs for å tilstrekkelig beregne treningssonene dine. Sørg for å gjøre den ovennevnte varianten tidlig i bruken av Stryd og kontinuerlig innlemme de tre typene løp i din 90-dagers treningssyklus.

Treningsøkter som bidrar til CP-en din, kan vises i Power Duration Curve, 90-dagers visning i appen.

Bruk forholdene til din fordel.
Stryd gir deg tilgang til en haug med data anngående løpingen din, blandt annet kraft (watt), tråkkfrekvens, bakkekontakt per steg, hvor mye kroppen stiger og synker ved løp, stivhet i benet under løp og luftmotstand/medvind. Stryd analyserer også luftmotstand eller medvind og regner ut hvordan dette påvirker energien du bruker under løpingen.

For grundigere informasjon rundt bruken av Stryd og dataen du får, besøk: Stryd sin side med Informasjon og FAQ