30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Fuel of Norway - ProteinBar Salt Karamell

  • 45,-
På lager
Artikkelnummer: 4021

ProteinBar Salt Karamell – Kraftpakken for Utøvere!

Oppdag den revolusjonerende ProteinBar Salt Karamell fra Fuel of Norway, spesielt utviklet for å maksimere din restitusjon med en perfekt balanse av næringsstoffer. Denne baren er ikke bare et produkt – det er resultatet av intens forskning og samarbeid med toppidrettsutøvere for å skape en smakfull og effektiv løsning for dine treningsbehov.

Med en optimal kombinasjon av proteiner og karbohydrater, gir denne baren deg det du trenger for rask gjenoppbygging etter intens fysisk aktivitet. Glem de tradisjonelle restitusjonsbarene som overser viktigheten av karbohydrater – ProteinBar Salt Karamell leverer energien din kropp krever for å prestere på topp, hver gang.

Anbefalt bruk: Nyt ProteinBar under lange løpeturer, utfordrende fjellturer, etter en hard treningsøkt eller som en velsmakende snack når som helst på dagen.

Hovedingredienser: Melkeprotein, myseproteinisolat og naturlige aromaer kombinert med salt karamell gir en uimotståelig smaksopplevelse. Vår bar er fri for unødvendige tilsetningsstoffer – kun det beste for din ytelse!

Allergiinformasjon: Inneholder melkeprotein. Kan inneholde spor av gluten, egg, peanøtter og nøtter.

Næringsinnhold per 100g: Energi 1695KJ/405 kcal, Fett 15g (mettede fettsyrer 7,8g), Karbohydrater 36g (sukkerarter 30g), Protein 29g, Salt 0,22g.

Gjør som de beste – velg ProteinBar Salt Karamell for optimal restitusjon og ytelse!