Xtep er et innovativt sportsmerke, og er ledende innen løpesko på det Asiatiske markedet. 

Med fokus på innovasjon og kvalitet tilbyr Xtep avanserte løpesko som optimaliserer prestasjon og komfort. Teknologiske egenskaper som Xtep-ACE skumblanding i mellomsålen, pustende materialer og karbonsåler er nøkkelen til sko som passer løpere på alle nivåer av løpere. 

Xtep inspirerer til å nå dine mål. Oppdag Xtep og løp mot suksess.

Se mer

Aonijie er et veletablert sportsmerke, som endelig er å finne i Norge. 

Med dedikasjon for utøverne tilbyr Aonijie innovative sportsprodukter som gir optimal yytepse. Fra løping til friluftsliv, tilbyr Aonijie et bredt spekter av produkter inkludert løpesekker, tåsokker og hydreringsløsinger. Med fokus på funksjonalitet og komfort, inspirer Aonijie idrettutøvere til å utfordre grenser og oppnå suksess. 

Utforsk Aonijie for å ta treningen til neste nivå.


Se mer

Abilica er en norsk toppleverandør av treningsutstyr, med engasjement for helse og trening. 

Abilica tilbyr et bredt spekter av produkter, fra tredemøller og romaskiner, til frivekter og yogamatter, som inspirerer til en sunn og aktiv livsstil. Ved å kombinere kvalitet, funksjonalitet og brukervennlighet, gjør Abilica trening til en fryd for alle. 

Ta en titt på produktene fra Abilica, for en sunnere og mer aktiv livsstil. 

Se mer

NNormal er resultatet av det spennende samarbeidet mellom den veletablerte skoprodusenten Camper og den anerkjente langdistanseløperen Kilian Jornet. 

NNormal har spesialisert seg på terrengsko til alle formål, akkopagnert treningstøy. Alt med fokus på funksjonalitet, komfort og estetikk. Gjennom avansert design og høy kvalitet gir NNormal utøvere og entusiaster det perfekte utstyret for å nå sine mål. 

Oppdag en ny dimensjon med produktene fra NNormal.  

Se mer

Fuel of Norway er pionerer innen sportsernæring, med høy fokus på smak og kvalitet.

Fuel of Norway tilbyr et bredt utvalg av produkter som fremmer sportslig ytelse og restitusjon. Fra energigels til proteinbarer, lever de nøye utviklede løsninger for idrettsutøvere på alle nivåer. Gjennom forskning og samarbeid med eksperter og idrettsutsutøvere skaper Fuel of Norway skreddersydde produkter som kan bidra til økt utholdenhet, styrke og helse. 

Utforsk deres fantastiske smaker, for å optimalisere treningen.

Se mer

TaiDoc er ledende innen treningsteknologi, med en dy forpliktelse til helse og velvære.

TaiDoc tilbyr avanserte løsninger for overvåking og forbedring av treningen din. Deres produkter inkluderer multiparametere, pulsokymeter og annet utstyr som gir nøyaktige daga og innsikt, for en optimal treningsopplevelse. TaiDocs teknologi støtter både profesjonelle utøvere og mosjonister, og er designet for å hjelpe alle med å oppnå sine treningsmål.

Ta kontroll over din helse og ytelse, og oppnå suksess med produktene fra TaiDoc.  

Se mer

STRYD er en innovativ produsent av wattmåler for løping. 

Ved å kombinere avansert teknologi med løping, gir STRYD løpere presis data for å optimalisere ytelse. Den bærbare enheten måler watt, skrittfrekvens og annen nøkkelinformasjon i sanntid, som gir løperne muligheten til å justere treningen for å oppnå maksimal effektivitet. STRYDs teknologi har revolusjonert måten løpere trener på, og hjelper dem med å nå sine mål raskere og mer effektivt. 

Utforsk STRYDs produkter for å ta din løping til neste nivå og. 

Se mer

STEIGEN, utviklet at den australske løperen Louis Rowan, og er en pionér innen sportsokker. 

Med en lidenskap for kvalitet og ytelse har STEIGEN skapt banebrytende sokker som løfter standarden for komfort og funksjonalitet. Deres unike design og behagelige materiale gi løpere, idrettsutøvere og alle som setter pris på komfort, en eksepsjonell opplevelse. STEIGENs sokker er kjent for sin passform (onesize) og evne til å forhindre gnagsår og ubehag under trening. De gir til og med anti-gnagsårgaranti.

 Prøv STEIGEN, for å oppdage hvordan kvalitetssokker kan forbedre treningen din.

Se mer

AiroFit er et åndedrettssystem som forbedrer ytelsen din, og gir deg økt velvære gjennom utprøvde pusteøvelser.

  AiroFit tilbyr banebrytende treningsenheter som fokuserer på å optimalisere pusten og øke ytelsen. Deres app-styrte system gir individuell tilpasning og veiledning for å styrke mellomgulvmuskelen. Med AiroFit kan utøvere på alle nivåer målrette og forbedre pustemuskulaturen, noe som gir fordeler for utholdenheten, idrettsspesifikke ferdigheter og generell helse. 

Ta i bruk AiroFit for å løfte din treningsrutine til nye høyder ved å fokusere på en ofte undervurdert nøkkel til suksess: pusten.

Se mer