30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Aonijie Windrunner18 Løpesekk - Blå

  • 1 499,-

På lager
Artikkelnummer: 5

For langturene som krever det lille ekstra er Aonijie Windrunner18 et perfekt supplement. Den rommer hele 18L, men går ikke på kompromiss med vekten og faller inn under lettvektskategorien med sine 240g. Hovedrommet består av en integrert tørrsekk med rulletopp-mekanisme, for turer i alt slags vær. 

Sekken låses enkelt til kroppen ved hjelp av Duraflex klikksystem, og kan justeres både i høyde og i bredde.  Snittet er laget for å forhindre at sekken gnager og er utviklet for å gi en komfortabel løpsfølelse. 

Sekken er utstyrt med slitesterkt CORTURA® stoff, som er ultralett, vannresistent og motstandsdyktig mot rifter. Innerlaget består av myk og komfortabel mesh, som både puster, transporterer svette bort fra kroppen og er hurtigtørkende. Den er i tillegg utstyrt med sterke YKK-sertifiserte glidelåser, slik at du  sikkert og enkelt kan åpne og lukke lommene. 

Windrunner 18 har flere praktiske lommer og stropper, for oppbevaring av blant annet løpestaver, ekstra tøy, smartelefon og andre smågjenstander. Den har i tillegg overlevelsesfløyte og integrert gjennomføring for vannslage. På baksiden har sekken en praktisk kengurulomme, for oppbevaring ekstra jakke eller lignende. 

På ryggen er det en egen lomme med plass til drikkeblære på 1,5/2L. Den har og to brystlommer med plass til softflask a 500ml.

Størrelsesguide: (Måles rundt brystet)
S/M: 72-96cm
M/L: 94-108cm
L/XL: 106-120cm

Materiale:
Polyester, nylon, spandex

Løpesekk loepesekk løpesek drikesekk drikesek drikkesek løpevest drikkevest drikevest