30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Aonijie Featherweight 2.5 blå

  • 749,-

Produktet finnes dessverre ikke på lager akkurat nå, men vi får ukentlig inn nye varer. Ta kontakt på [email protected] med hva du ønsker å bestille, så kommer vi tilbake til deg med ca. tidspunkt for når vi får det inn. 

Artikkelnummer: C932S

Featherweight - inkludert 2 stykk softflasker på 500ml. 

Dette er vår aller letteste løp-/drikkesekk, for deg som kun ønsker å ha med deg det mest essensielle. Sekken har gode snitt for å forhindre at sekken gnager og er utviklet for å gi en komfortabel løpsfølelse. Sekken låses enkelt til kroppen ved hjelp av Duraflex klikksystem, og kan justeres både i høyde og i bredde. 

Sekken består av elastisk, pustende og hurtigtørkende nylon. Innerlaget er av myk, komfortabel og slitesterk netting-mesh, som både puster og transporterer svette bort fra kroppen.

Sekken har flere praktiske oppbevaringslommer rundt hele kroppen. Det er egen lomme på brystet til oppbeavaring av smarttelefon, lommer på sidene til sågjenstander, og en større lomme på ryggen til for eksempel ekstra bekledning. Den har i tillegg overlevelsesfløyte og lomme med klips for å feste nøkler. 

Den har og to brystlommer med plass til softflaske a 500ml (følger med).

Vekt:
Ca. 120g

Materiale:
Polyester, nylon, spandex

Størrelsesguide: (Måles rundt brystet)
S/M: 78-90cm

M/L: 90-102cm
L/XL: 102-115cm

Aonijie Løpesekk loepesekk løpesek drikesekk drikesek drikkesek løpevest drikkevest drikevest