30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Aonijie Express 4-10

  • 1 249,-

På lager
Artikkelnummer: 7

Aonijie sin raskeste og mest tettsittende drikkesekk/vest. 
Vesten egner seg like godt på de lange og raske løpeturene, som i langrennssporet. Kanskje den ultimate Birken-sekken? Den sitter svært godt på kroppen og har i tillegg gode pusteegenskaper. Vesten har anti-skli pads rundt midjen, som gjør at vesten ikke sklir oppover når man løper eller går på ski. 

Sekken består av et hurtigtørkende nylonstoff som effektivt leder fukt vekk fra kroppen. Den er i tillegg utstyrt med et quick-zip system av sterke YKK-sertifiserte glidelåser. På ryggen er det en egen lomme med plass til drikkeblære på 1,5-2L. Den har og to brystlommer med plass til softflask a 500ml (følger med).

Sekken har flere oppbevaringsmuligheter og kan bære med seg av blant annet løpestaver og andre smågjenstander. På brystet er det en egen glidelåslomme til mobilen. Den har i tillegg overlevelsesfløyte og klips for sikring av for eksempel nøkler. På ryggen er det stramme, elastiske lommer med plass til ekstra bekledning. Sidene er utstyrt med små lommer for oppbevaring av for eksempel energigel.

Vekt:
Ca. 187g

Materiale:
92% nylon, 8% spandex

Størrelsesguide: (Måles rundt brystet)
Nr 6: 88-95 cm
Nr 8: 95-104 cm
Nr 10: 104-112 cm
Nr 12: 113-120 cm

Løpesekk loepesekk løpesek drikesekk drikesek drikkesek løpevest drikkevest drikevest