30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Aonijie Adventure Løpesekk - Gul

  • 1 649,-
På lager
Artikkelnummer: C9115-015

Her får du en løpe-/tursekk med god støtte i ryggen, og med hoftebelte for ekstra stabilitet. Sekken rommer 22L, noe som gjør at du får plass til det meste du måtte trenge på en dagstur eller et lengre løp.

Sekken har et stort hovedrom som forsegles ved å rulle sammen toppen av sekken og deretter feste sidene med sterke klips fra Duraflex®. Ytterst har sekken en praktisk glidelås-lomme og en kenguru-lomme. På siden er det stropper til feste av løpestaver og/eller isøks. Foran på skulderstroppene er det plass til to softlasker a 500ml (følger med), egen mobillomme (plass til 6,8". iPhone 13 er 6,1") og i ryggen har den plass til drikkeblære på opptil 2L. 

Ryggplaten er dynamisk formet etter ryggens naturlige kurver. Den er utformet med kanaler og hull, for å effektivt transporterer fukt og varme vekk fra ryggen. 

Sekken har flere gode justeringsmuligheter, blant annet har den et tre-punkts-feste mellom lasterommet og skulderstroppene. Alle reimer som fester sekken godt og tett inntil kroppen er utstyrt med Duraflex® sitt klikksystem. Sekkens er blant annet laget i slitesterkt Cordura® stoff, noe som gjør at dette er en sekk du kan ha i mange år!

Størrelsesguide: (Måles rundt brystet)
One-size: 76-118cm

Vekt:
Ca. 580g

Materiale:
Nylon, polyester, spandex


Løpesekk loepesekk løpesek drikesekk drikesek drikkesek løpevest drikkevest drikevest