30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Abilica Styrkepakke 2

  • 23 997,-
  • 17 278,-

Produktet finnes dessverre ikke på lager akkurat nå, men vi får ukentlig inn nye varer. Ta kontakt på [email protected] med hva du ønsker å bestille, så kommer vi tilbake til deg med ca. tidspunkt for når vi får det inn. 

Artikkelnummer: 55555

Dette er en komplett styrkepakke med PowerRack 40, premium treningsbenk, olympiske vektskiver og stang med en totalvekt på 140 kg.

Pakken består av:
Abilica Powerrack40
Abilica FID Premium Bench
Vektstang 50 mm 220 cm
4 x Abilica Olympic Weightplate 1,25 kg.
2 x Abilica Olympic Weightplate 2,5 kg.
4 x Abilica Olympic Weightplate 5 kg.
2 x Abilica Olympic Weightplate 10 kg.
2 x Abilica Olympic Weightplate 15 kg.
2 x Abilica Olympic Weightplate 20 kg.
2 x fjærlås


Abilica PowerRack 40 er et supersolid treningsrack som passer for deg som ønsker å trene med tunge vekter med fokus på høy sikkerhet. Dette er et rack som passer like godt hjemme som på et bedriftstreningsrom. Abilica PowerRack 40 passer utmerket for deg som fokuserer på tung styrketrening eller ønsker den ekstra sikkerheten under trening. Med sikkerhetsstolper på innsiden av racket gir en god trygghet slik at du kan fokusere på å yte best mulig. Vektstangholder og sikkerhets stolper har «slide-and-twist» fester som gjør det enkelt å endre høyde underveis i treningsøkten. 

Abilica PowerRack 40 er utstyrt med pullups håndtak med en rekke ulike grep og 2 håndtak for feste av strikk. Med et fotavtrykk på 124 x140 cm har du god plass inne i racket til å gjøre alle øvelser som enten gjøres stående eller som krever benk. 


Abilica WeightBar Set 140 kg. 50 mm. er en komplett vektpakke som inneholder en 20 kilos vektstang med 28 mm. skaft.
Stangen og vektskivene passer til alle Olympiske løft i tillegg til markløft, knebøy og benpress. Vektskivene er gummierte med metallforing.


Kraftig treningsbenk som tåler mye og tung bruk.
En treningsbenk gjør det mulig å gjennomføre en rekke standard styrkeøvelser på en riktig og effektiv måte.
Tåler belastning helt opp til 750 kg.


Kampanje på frakt, kun 199,- kr levert hjem med Bring!