30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

React Solbrille - Rev Ruby/black Small

  • 3 799,-
På lager
Artikkelnummer: 1500.053

Ønsker du Norges råeste solbrille, men er redd for at de blir for store? Frykt ikke - React Rev Small er laget nettopp for deg!
For de med lite hode eller smalt ansikt så kan det å finne den perfekte solbrillen være krevende, og det er enda en ting React selvfølgelig har tatt hensyn  til.

Dynamisk ytelse fra Rev Ruby. Rev solbriller justerer fargetonen på linsene i respons til lysforholdene innen 0,1 sekund. Enten det er utendørsaktiviteter eller kjøring, kan du nyte ubegrenset sikt med rev solbriller.


React sine solbriller er de eneste på markedet som har patentert ShadeTronic®-teknologi. ShadeTronic® er navnet gitt til automatisk toning av glasset, som responderer på endringer i lyset innen 0,1 sekund (kategorier S2 til S4). Alt dette skjer ved hjelp av solenergi alene, uten behov for batterier eller andre strømkilder. Det røde speilbelegget på Ruby forsterker fargekontrasten for blåaktige detaljer.

De polariserte linsene er ripebestandige og splintsikre. Rammen til solbrillene veier bare 24 gram og er justerbare ved tinningen, i tuppen av stengene og neseputene for maksimal komfort og en perfekt passform.

Du vil motta et etui og rengjøringsklut sammen med de nye solbrillene dine.

Hver eneste Rev er håndlaget i Sveits🇨🇭.

Tekniske detaljer:

  • Beskyttelse mot UVA-, UVB- og UVC-stråler opptil 400 nm
  • Bransjestandarder: Beskyttelsesklasse II og IV, CE-merke, EU/2016/425, CSA Z94.3, AS/NZS 1067 og IP65: USA-standard ANSI Z80.3