30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Aonijie Løpebelte Multi

  • 359,-

Produktet finnes dessverre ikke på lager akkurat nå, men vi får ukentlig inn nye varer. Ta kontakt på [email protected] med hva du ønsker å bestille, så kommer vi tilbake til deg med ca. tidspunkt for når vi får det inn. 

Artikkelnummer: W8113-002

Multifunksjonibelt løpebelte med flere smarte muligheter for oppbevaring. Beltet er lett og behagelig å ha på, og det medfølger en softflask på 250ml. 
Stroppen rundt livet  er av slitesterk nylon som festet ved hjelp av en DURAFLEX® klips. Tasken består av slitesterkt CORTURA® stoff, som er er ultralett, vannresistent og motstandsdyktig mot rifter. Innerlaget mot ryggen består av myk og komfortabel netting-mesh, som både puster, transporterer svette bort fra kroppen og er hurtigtørkende. 

Tasken har flere praktiske lommer for oppbevaring av blant annet smartelefon, energigel og/eller andre smågjenstander. Den har også feste til løpestaver. Den er utstyrt med sterke YKK-sertifiserte glidelåser, slik at du sikkert og enkelt kan åpne og lukke lommene. I sidelommen er det også en klips til å feste nøkler.