30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Xtep 360 Dame

  • 1 999,-
  • 1 199,-

Produktet finnes dessverre ikke på lager akkurat nå, men vi får ukentlig inn nye varer. Ta kontakt på [email protected] med hva du ønsker å bestille, så kommer vi tilbake til deg med ca. tidspunkt for når vi får det inn. 

Artikkelnummer: 255

Xtep 360 - En allsidig mengdetreningssko som tåler ekstremt mange kilometer.

Med Xtep ACE-skumteknologi tilbyr skoene en komfortabel følelse som overgår forventningene. De er nøye konstruert for å være lettere, samtidig som de gir en kraftigere energiretur, slik at du kan får betalt for hvert steg.

Skoen er designet for å møte kravene til de som nylig har oppdaget gleden i løping. Skoen sikrer 360-graders komfort og omslutter føttene med støttende og pustende materialer. Overdelen former seg etter foten, og forbedrer den generelle passformen og følelsen. Hælkappen er forsterket med tykt skum, for ekstra støtte som minimerer belastningen og maksimerer komforten. 

TPU-materiale som er innkapslet i mellomsålen gir stabil støtte og reduserer risikoen for skader. Yttersålen er laget i kjent, slitesterkt CPU-materiale, og Xtep lover holdbarhet opptil 2000 km. Den er tre ganger mer motstandsdyktig mot slitasje enn tradisjonelle gummisåler. Disse skoene er bygget for å vare.

Skoene er vannavstøtende, enkle å rengjøre og svært motstandsdyktige mot skitt, slik at føttene dine forblir tørre og komfortable i all slags vær.

Opplev den perfekte sammensmeltingen av komfort, holdbarhet og ytelse. Gjør deg klar til å overgå dine egne grenser og oppnå ditt personlige beste. 

Spesifikasjoner:
Varemerke: Xtep
Modell:360
Farge: White/green

(OBS: litt store i størrelsen)


 
Empowering Every Step

Xtep er en ledende skoprodusent dedikert til å utvikle idrettsutøvere og -entusiaster over hele verden. Med innovativt design, avansert teknologi og et fokus på høy kvalitet, tilbyr Xtep et utvalg prestasjonsorienterte sko som forbedrer ytelsen, gir enestående komfort og inspirerer enkeltpersoner til å nå nye høyder i sin idrettsgren.