30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Xtep 160X 5.0 PRO

  • 2 899,-

På lager
Artikkelnummer: 305

160X 5.0 PRO er årets raskeste nykommer i Xtep sin racing-familie. I Xtep sine egne laboratorier har de laget en toppspekket karbonsko  for å optimalisere din løpsopplevelse. 

Yttersålen er robust og svært sklisikker, som gir god stabilitet og godt grep, selv på svært sleip underlag. Den er laget i slitesterkt CPU-materiale, noe som gjør at den kan tåle distanser helt opp til 2000km. Overdelen er strømlinjeformet designet ved hjelp av pustende og slitesterkt materiale. Skoen har også en god skumpolstring i helkappen, som gir god komfort og stabilitet til ankelen.

Den heldekkende karbonplaten strekker seg fra helen og hele veien frem til tærne. Mellomsålen er laget med Xtep Ace skum-teknologi, som gir opptil 28% bedre respons enn klassisk skum. Sammen kan karbonplaten og mellomsålen redusere den mekanisk belasting belastningen på fotmuskulaturen, styrke frasparket og øke løpshastigheten og -distansen. 

Xtep 160X 5.0 er en optimal sko, både for profesjonelle og ambisiøse løpere som ønsker å forbedre sine resultater. Skoen gir en enestående støtte og hjelper deg med å oppnå dine mål.

Spesifikasjoner:
Varemerke: Xtep
Modell: 160X 5.0 PRO
Farge: Rosa/Oransje
Dropp: 3mm (33/30mm)


 
Empowering Every Step

Xtep er en ledende skoprodusent dedikert til å utvikle idrettsutøvere og -entusiaster over hele verden. Med innovativt design, avansert teknologi og et fokus på høy kvalitet, tilbyr Xtep et utvalg prestasjonsorienterte sko som forbedrer ytelsen, gir enestående komfort og inspirerer enkeltpersoner til å nå nye høyder i sin idrettsgren.