30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

NNormal Kjerag Sko - Hvit

  • 2 349,-

På lager
Artikkelnummer: 288

Be fast. Go hard. Tread light.

Nnormal Kjerag setter en helt ny standard innenfor høy-ytelses løpesko. Med sine smått utrolige 200g, og unike egenskaper vil Kjerag garantert bli din nye favoritt!

Født av sterke overbevisninger og ubønnhørlig forskning, er Kjerag Nnormals høyest ytende terrengløpesko. Laget av mennesker som er like dedikert til å beskytte planeten som deg.

Uansett hvilket nivå du er på får du reaktivitet, høyhastighetskomfort, ekstremt grep og stabilitet. Fra trening til de lengste konkurransene, Kjerag vil få deg til å smile!

"Idrettsutøvere og designere har samarbeidet for å  lage en sko med fantastisk energiretur, demping og stabilitet. Selv i det mest tekniske terrenget. Jeg er så stolt over å bruke Kjerag i terrengløp, enten det er et Skyrace, ultraløp, lett klatring eller på vei....alt!"
- Kilian Jornet

Fakta:
Vekt: 200g (EU42/UK8)
Drop: 6mm
Såle hæl/forfot (mm): 23,5/17,5

Teknologi:
- VIBRAM® Megagrip - Våte steiner og røtter, gjørmete stier - uansett hva du måtte støte på er VIBRAM® Megagrip både super-sticky og veldig slitesterkt. Gir en unik følelse med underlaget som gjør deg og naturen til ett.

- VIBRAM® Litebase - Yttersåle i VIBRAM® Litebase gir en drastisk vektreduksjon på 30% på yttersålen ved at tykkelsen er redusert med 50%. Selv med heldekkende VIBRAM®-såle og 3,5mm knotter er vekten på Kjerag bare 200g (UK 8)

- Matryx® Jacquard - Overdelen er laget i et eksepsjonelt godt pustende og ikke minst slitesterkt materiale som er vevd sammen av individuelle polyanmide-og kevlartråder. Matryx® Jacquard blir produsert i Ardèche, Frankrike. Fargingen av stoffet bruker 50-95% mindre vann enn andre metoder.

- EExpure mellomsåle - En ny generasjon med skum spesifikt laget for terrenglping. I kjerag gir mellomsålen et dropp på 6mm. Mellomsålen i EExpure er i direkte kontakt med foten din da skoene ikke har noen innersåle. Dette gir bedre energiretur, bedre pakkekontakt, mindre bevegelse og mye færre blemmer og gnagsår! 

Forpliktelse og opprinnelse: 
- Laget i Kina av Fulgent
- Såle i 100% gummi
- Overdel i 50% polyamide 66, 39% polyethersulfone, 10% polyurethane, 1% kevlar
- Les mer om Nnormal sin forpliktelse til en bærekraftig utvikling her

løpesko, lopesko, terreng, fjell, vibram, knaster