30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Abilica Rower 40

  • 7 999,-
  • 7 199,-

Produktet finnes dessverre ikke på lager akkurat nå, men vi får ukentlig inn nye varer. Ta kontakt på [email protected] med hva du ønsker å bestille, så kommer vi tilbake til deg med ca. tidspunkt for når vi får det inn. 

Artikkelnummer: 374658

Abilica Rower 40

Abilica Rower 40 er en plassbesparende og solid romaskin til trening av hele kroppen hjemme. 

Romaskinen har luft og magnetmotstand, noe som gir en god rofølelse og gjør det enkelt å tilpasse intensiteten etter ønsket nivå. I tillegg til luftmotstand gir de 8 ulike magnetmotstandsnivåene deg mulighet til høy motstand ved lav frekvens. Du kan enkelt justere intensiteten og gradvis øke utfordringene etter hvert som du blir sterkere og mer utholdende. 

Abilica Rower 40 har computer med 8 funksjoner, som viser bla. tid, distanse, ro-tak, kaloriforbruk og puls. For de som ønsker å trene etter pulssone, har Abilica Rower 40 en innebygd pulsmottaker som gir mulighet for trådløs overføring av pulsdata til computeren. Pulsbelte selges separat. Dette gir deg en god tilbakemelding på treningsøkten og kan hjelpe deg med å nå treningsmålene dine raskere. 

Abilica Rower 40 romaskin er utstyrt med transporthjul som gjør den enkelt å flytte rundt i hjemmet. I tillegg er det sammenleggbar, noe som gjør at den tar liten plass når den ikke er i bruk. Med en produktvekt på 27 kg og en maks brukervekt på 110 kg, er Abilica Rower 40 en solid og stabil romaskin som passer for de fleste. Spesifikasjoner 

Motstand: Luft og magnet 

Motstandsnivåer: 8 

Strømforsyning: Nei

Transporthjul: Ja 

Sammenleggbar: Ja 

Mål oppslått: 189 x 50 x 66 cm (L x B x H) 

Mål sammenslått: 95 x 50 x 125 cm (L x B x H) 

Produktvekt: 27 kg 

Maks brukervekt: 130 kg 

Mottaker for pulsbelte: Ja 

Pulskompatibelt med 5.3k hz belter


Funksjoner computer 

Tid 

Distanse 

Estimert tid på 500 meter 

Rotak pr. min. 

Totalt antall rotak 

Kaloriforbruk (indikasjon) 

Nedtelling: Tid, distanse, kalorier