30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Aonijie 4S Løpejakke D

  • 1 199,-
  • 360,-

Produktet finnes dessverre ikke på lager akkurat nå, men vi får ukentlig inn nye varer. Ta kontakt på [email protected] med hva du ønsker å bestille, så kommer vi tilbake til deg med ca. tidspunkt for når vi får det inn. 

Artikkelnummer: 195

NB: Aonijie sine klær er dessverre små i størrelsen, og vi anbefaler derfor å gå én størrelse opp. 

Aonijie 4S løpejakken er den perfekte jakken for alle løpere som ønsker en beskyttende og komfortabel løpetur i alle værforhold. 

Med sin vindtette og vanntette konstruksjon vil jakken holde deg tørr og varm selv under de mest utfordrende forhold, samtidig som det pustende stoffet sørger for god ventilasjon og fukttransport.

Jakken er også hurtigtørkende og laget av fireveis vevd elastisk stoff som gir deg full bevegelsesfrihet under løpeturen. YKK-glidelåser av høy kvalitet sikrer enkel og effektiv på- og avtagning. Godt plasserte glidelåslommer sørger for at du kan oppbevare nøkler, mobil eller andre småting trygt mens du løper. Jakken har også refleksdetaljer som gjør deg mer synlig i mørket eller under dårlige lysforhold, noe som gir deg ekstra sikkerhet under løpeturen. 

Nyt en beskyttende og komfortabel løpetur i alle værforhold.

Materiale:
Nylon, spandex, polyester

FW5136