30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Aonijie 1/4 Tåsokk - Coolmax®

  • 119,-

Produktet finnes dessverre ikke på lager akkurat nå, men vi får ukentlig inn nye varer. Ta kontakt på [email protected] med hva du ønsker å bestille, så kommer vi tilbake til deg med ca. tidspunkt for når vi får det inn. 

Artikkelnummer: 385

Aonijie sine ankelhøye tåsokker tilbyr flere fordeler som bidrar til økt komfort og velvære for føttene. Sokkene er primært laget i Coolmax® som er spesielt utviklet for å optimalisere fukttransport og temperaturregulering.

Separasjon av tær: 

Tåsokker gir individuell lomme til hver tå, noe som tillater naturlig spredning og bevegelse. Dette bidrar til å forhindre gnaging og friksjon mellom tærne, noe som kan redusere sjansen for blemmer og ubehag.

Bedre luftgjennomstrømning:

Det unike designen til tåsokker muliggjør bedre luftsirkulasjon rundt hvert tå. Dette reduserer fuktighet mellom tærne, bidrar til å forhindre ubehagelig lukt og opprettholder en friskere følelse.

Forebygging av sopp og bakterier:

Ved å holde tærne adskilt, reduserer tåsokker sjansen for fuktighet og skaper et mindre gunstig miljø for vekst av sopp og bakterier, og bidrar dermed til å opprettholde god fothygiene.


Materiale:
32% Coolmax, 65% Nylon, 3% Lycra

tåsokk toesock tåsok sokk sokker sok sokker sock sock