30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Aonijie Leap10 Løpesekk - rød/hvit

  • 1 199,-

Produktet finnes dessverre ikke på lager akkurat nå, men vi får ukentlig inn nye varer. Ta kontakt på [email protected] med hva du ønsker å bestille, så kommer vi tilbake til deg med ca. tidspunkt for når vi får det inn. 

Artikkelnummer: C9108

Aonijie Leap10 er en lett og rask løpe-/drikkesekk med 10L kapasitet. Den har og to brystlommer med plass til softflaske a 500ml (følger med). Sekken er godt egnet for ultraløp og rommer utstyret som kreves å ha med seg. 

Sekken er svært lett og sitter behagelig på kroppen, og snittene er designet for å unngå at den gnager. Sekken er utstyrt med Duraflex klikksystem for festing rundt brystet, og kan justeres både i høyde og i bredde. 

Sekken har et stort hovedrom som åpnes og lukkes ved hjelp av glidelås i toppen. Det fleksible stroppesystemet på sekkens bakdel gir bedre stabilitet og gir mulighet for ulike oppakninger. I tillegg har den flere praktiske lommer og stropper, for oppbevaring av blant annet løpestaver, ekstra tøy, smartelefon og andre smågjenstander. Den har i tillegg mulighet for påmontering av egen pose til staver - Aonijie Stavpose.

Størrelsesguide: (Måles rundt brystet)
S: 66-78cm

M: 78-90cm
L: 90-102cm
XL: 102-115cm

Spesifikasjoner:
Vekt: ca. 248g
Materiale: Polyester, nylon, spandex

Løpesekk loepesekk løpesek drikesekk drikesek drikkesek løpevest drikkevest drikevest