30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

TaiDoc Laktatmåler Multiparameter XPER TD-4289 Pakkedeal

 • 3 846,-
 • 3 384,-

Produktet finnes dessverre ikke på lager akkurat nå, men vi får ukentlig inn nye varer. Ta kontakt på [email protected] med hva du ønsker å bestille, så kommer vi tilbake til deg med ca. tidspunkt for når vi får det inn. 

Artikkelnummer: 130

Liten, lett og meget brukervennlig laktatmåler med XPER teknologi fra TaiDoc. Størrelse på måleren er 96,3 x 61 x 22 mm og veier kun 58,3 gram. Reaksjonstiden er kun fem sekunder og dette gjør den til en av de raskeste i dette segmentet. Apparatet måler laktatnivåer fra 0,3 – 22 mmol/L og har integrert eject test strip funksjon. Kommunikasjon ved Bluetooth eller Mini USB tilkobling. Egen MobilApp for synkronisering, overføring av data og lagring av historikk, «ProCheck». Denne laster du gratis ned fra AppStore eller GooglePlay. TD-4289 kan i tillegg til Laktat også måle Glukose, Ketone, Urinsyre, Kolesterol med bruk at strips med XPER teknologi fra TaiDoc

Pakken inneholder:

 • 1 stk. TD-4289 Laktatmåler fra TaiDoc
 • 1 stk. hardbox etui
 • 1 stk. brukermanual, hurtigguide
 • 1 stk. stikkpenn
 • 10 stk. nåler til stikkpenn
  +
 • 10 eller 100 stk. laktatstrips
 • 100 stk. nåler til stikkpenn
 • 100 stk. injeksjonstørk

Laktatmåler TD-4289 har patentert XPER teknologi for enkel blodtesting fra TaiDoc. Måling gjøres i helblod, men gir deg et plasmaekvivalent resultat ettersom måleren er kalibrert mot Roche Cobas. Du kan derfor oppleve at du kan få noe høyere verdier hvis du tidligere har brukt målere som er kalibrert mot annet utstyr, f.eks YSI, og har terskel ift disse verdier. Hvis du fortsatt ønsker å ha referanse mot tidligere tester så kan du multiplisere med en offset på ca 0,7 som er beregnet ut fra sammenlignbare målinger. Dvs. hvis TD-4289 viser laktatverdi 1,0 så vil dette tilsvare ca 0,7 fra målere som f.eks er kalibrert mot YSI. Det anbefales uansett å gjøre din egen terskeltest slik at du finner korrekte nivåer for din profil og bruker disse verdiene i treningen.

TD-4289 er kalibrert mot Roche Cobas som brukes ved måling av laktat i laboratorier og på sykehus. Her kan du lese mer om Roche Cobas

TD-4289 leveres med 2 års garanti fra TaiDoc, slik at hvis du skulle oppleve problemer med måleren så sender du den inn til oss. Så snart vi har mottatt måleren og konstatert feil med måleren og at dette ikke skyldes ytre skader eller feil bruk, så sender vi deg umiddelbart en ny måler.

Last ned brukermanual for TD-4289 (Norsk)

Last ned brukermanual for TD-4289 (Engelsk)