30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,- / Lynrask levering

Abilica Styrkepakke 3

  • 23 497,-
  • 16 918,-
På lager
Artikkelnummer: 417

Dette er en komplett styrkepakke med PowerRack 40, justerbar treningsbenk, olympiske vektskiver og stang med en totalvekt på 140 kg.

Pakken består av:
Abilica Powerrack40
Abilica FID Justerbar Bench
Vektstang 50 mm 220 cm
4 x Abilica Olympic Weightplate 1,25 kg.
2 x Abilica Olympic Weightplate 2,5 kg.
4 x Abilica Olympic Weightplate 5 kg.
2 x Abilica Olympic Weightplate 10 kg.
2 x Abilica Olympic Weightplate 15 kg.
2 x Abilica Olympic Weightplate 20 kg.
2 x fjærlås


Abilica PowerRack 40 er et supersolid treningsrack som passer for deg som ønsker å trene med tunge vekter med fokus på høy sikkerhet. Dette er et rack som passer like godt hjemme som på et bedriftstreningsrom. Abilica PowerRack 40 passer utmerket for deg som fokuserer på tung styrketrening eller ønsker den ekstra sikkerheten under trening. Med sikkerhetsstolper på innsiden av racket gir en god trygghet slik at du kan fokusere på å yte best mulig. Vektstangholder og sikkerhets stolper har «slide-and-twist» fester som gjør det enkelt å endre høyde underveis i treningsøkten. 

Abilica PowerRack 40 er utstyrt med pullups håndtak med en rekke ulike grep og 2 håndtak for feste av strikk. Med et fotavtrykk på 124 x140 cm har du god plass inne i racket til å gjøre alle øvelser som enten gjøres stående eller som krever benk. 


Abilica WeightBar Set 140 kg. 50 mm. er en komplett vektpakke som inneholder en 20 kilos vektstang med 28 mm. skaft.
Stangen og vektskivene passer til alle Olympiske løft i tillegg til markløft, knebøy og benpress. Vektskivene er gummierte med metallforing.


Abilica FID Bench 40 er en svært kraftig og solid justerbar benk for styrketrening som passer utmerket både for hjemmetrening og bedriftsmarkedet. 
Ryggputen har 7 justeringsnivå som kan justeres fra -15° opptil 85°. Med en svært lang og bred ryggpute på 90×30 cm er dette en benk som er godt egnet for alle kroppshøyder. Sitteputen er utstyrt med den unike «zero-gap» løsningen som eliminerer alt mellomrom mellom sete og rygg uansett hvilken vinkel du velger. Dette sikrer at du finner avstanden du trenger for en optimal løfteteknikk. Høyden fra gulv til sittepute er 45 cm og er spesifikt designet for at du skal kunne ha et godt fotfeste under pressøvelser. Benken er også utstyr med håndtak og hjul som gjør den enkel å flytte rundt.