30 dagers åpent kjøp / Gratis frakt over 899,-* / Lynrask levering

Aonijie Tube Tåsokk - Grå

  • 189,-

På lager
Artikkelnummer: 213

Aonijie Tube tåsokk er en 3/4 høy, lett og komfortabel tåsokk for de fleste treningsøkter. Den er laget i kombinasjon mellom nylon og CoolMax®, noe som gjør den svært lett, pustende og hurtigtørkende. Den er utformet for å gi god støtte til fotbuen, og separasjonen mellom tærne forhindrer gnagsår, slik at du kan nyte en smertefri og behagelig treningsøkt.

Sokken er også utstyrt med en elastisk mansjett som holder sokkene på plass, slik at du kan fokusere på treningen din uten å bekymre deg for at sokkene sklir ned.

Separasjon av tær: 
Tåsokker gir individuell lomme til hver tå, noe som tillater naturlig spredning og bevegelse. Dette bidrar til å forhindre gnaging og friksjon mellom tærne, noe som kan redusere sjansen for blemmer og ubehag.

Bedre luftgjennomstrømning:

Det unike designen til tåsokker muliggjør bedre luftsirkulasjon rundt hvert tå. Dette reduserer fuktighet mellom tærne, bidrar til å forhindre ubehagelig lukt og opprettholder en friskere følelse.

Forebygging av sopp og bakterier:

Ved å holde tærne adskilt, reduserer tåsokker sjansen for fuktighet og skaper et mindre gunstig miljø for vekst av sopp og bakterier, og bidrar dermed til å opprettholde god fothygiene.

Materiale:
58% Nylon, 38% CoolMax®, 4% Lycra